0 voturi
23 hits
de (21.8k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cel mai bun aspirator vertical 2 in 1?

cel mai bun aspirator vertical 2 in 1

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Philips PowerPro Duo FC6168/01 este cel mai bun aspirator vertical 2 in 1

In cazul in care te numeri printre cei care opteaza mereu pentru produsele unui brand cunoscut, Philips iti pune la dispozitie acest model. Este un aspirator vertical 2 in 1, ideal, deci, pentru a curata atat podeaua, cat si mobila din casa si care functioneaza pe baza de acumulatori (18V), ceea ce inseamna ca vei putea curata orice camera doresti fara a depunde un efort special.

Bosch 2 in 1 Vertical

Daca doresti sa cumperi un aspirator vertical 2 in 1 ieftin si bun, acest model s-ar putea sa fie exact ceea ce cauti. Este un item care, datorita dimensiunilor (225 x 200 x 1130 mm) si manerului rabatabil, necesita un spatiu de depozitare redus. Este ideal pentru atunci cand doresti sa aspiri suprafete precum podeaua sau mobila din casa, mai ales ca aspiratorul de mana are o capacitate de 300 de ml, ceea ce inseamna ca ofera un randament optim.

Bosch BBHMOVE5

Persoanele care isi doresc un aspirator de mana practic la un pret avantajos, pot opta oricand pentru acest produs. Este un model vertical 2 in 1, rabatabil, astfel incat sa poata fi depozitat cu usurinta, si a carui capacitate este de 300 de ml. Functioneaza pe baza de acumulatori eco-friendly Ni-MH , pentru protectia mediului, asa ca miscarile nu iti vor fi conditionare de prezenta unui cablu, si are doua trepte de putere, in timp ce durata de viata a bateriilor este de 36 de minute.

...