0 voturi
21 hits
de (21.8k puncte) in categoria Electrocasnice

Care sunt cele mai bune aspiratoare verticale?

cele mai bune aspiratoare verticale

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Philips PowerPro Duo FC6168/01 cele mai bune aspiratoare verticale

Beneficiind de tehnologie PowerCyclone si de un cap de aspirare ultra-performant turbo TriActive, aceasta oferta Philips a fost desemnata de catre multi dintre cumparatori ca reprezentand cel mai bun aspirator vertical 2 in 1. Noi suntem de parere ca isi face treaba cat se poate de bine, mai ales deoarece unitatea care incorporeaza si motorul se desface de restul aparatului si poate fi utila sub forma unui nou aspirator, mai mic, de mana.

Bosch BBHMOVE2

Modelul BBHMOVE2 de la Bosch constituie un bun exemplu de aspirator cu tija performant. Este vorba despre un dispozitiv ce functioneaza cu acumulatori ce ofera o tensiune de alimentare de 14,4V, care se transforma in 80W putere la nivelul motorului. Sistemul de aspirare uscata poate functiona autonom timp de 15 minute.

Rowenta Air Force Extreme Silence

Rowenta Air Force Extreme Silence e un aspirator vertical ideal pentru intretinerea curateniei in apartament, care e prevazut cu acumulator reincarcabil, cu o autonomie de pana la 65 de minute (dupa aproximativ 6 ore de reincarcare), suficienta pentru a acoperi toate suprafetele.

...