0 voturi
19 hits
de (21.8k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cel mai bun aparat de curatat cu aburi?

cel mai bun aparat de curatat cu aburi

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Karcher SC 4 este cel mai bun aparat de curatat cu aburi

Cu o putere de 2000W, ce poate furniza un abur puternic, de pana la 3,5 bari, nu e de mirare ca aparatul de curatat Karcher SC 4 va elimina rapid murdaria, fie ca il folosesti pe podelele din casa, pe faianta de pe pereti, pe portiunea din jurul aragazului, hotei, cuptorului sau chiuvetei, ori pe ferestre si oglinzi. In functie de gradul de murdarie, cantitatea de abur eliminata poate fi setata la una dintre cele doua trepte, pentru a nu afecta suprafata.

Dirt Devil Aqua Clean Steam 2in1

Spatiile pline de murdarie si microbi pot fi doar o amintire neplacuta, daca achizitionezi acest mop cu aburi. El are o putere de 1600W, fiind capabil sa curete chiar si cele mai dificile pete, de pe tot felul de suprafete (podele, geamuri, chiuveta, armaturi, aragaz etc.). In acelasi timp, poate si dezinfecta, deoarece temperatura apei poate ajunge pana la 100 de grade Celsius. Are si o functie speciala, “Steamboost”, care intensifica aburii emisi de aparat.

Karcher SC 2

Daca te-ai saturat sa folosesti matura si mopul, pentru a lustrui podelele din casa, un aparat de curatat cu aburi, precum cel de fata, care e accesibil si eficient, iti poate fi de folos. Il poti folosi atat pe parchet, dar si pe gresie si faianta, pe geamuri si oglinzi, dar si in jurul unor aparate precum hota sau aragazul, unde sar stropi de grasime.

...