0 voturi
20 hits
de (21.8k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cel mai bun aparat de curatat geamuri cu aburi?

cel mai bun aparat de curatat geamuri cu aburi

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Karcher SC 2 este cel mai bun aparat de curatat geamuri cu aburi

Cel mai bun aparat de curatat geamuri cu aburi trebuie sa iti permita igienizarea rapida si cu efort minim a suprafetelor; daca poate fi utilizat si pentru spalarea podelelor, gresiei, covoarelor, mobilierului, cu atat mai bine. Iti sugeram sa analizezi acest produs Karcher, un aspirator cu o putere de 1500 W, ceea ce asigura obtinerea in timp scurt a unui jet de aer fierbinte care va elimina murdaria, dar si microorganismele (durata de incalzire este de 6, 5 minute).

ECOgenic Solac

Cauti un aparat de curatat geamuri ieftin si bun, cat mai simplu de manevrat in timpul acestei sarcini obositoare? Acest produs de la Solac este un model micut, usor, numai bun pentru igienizarea acestor suprafete dificile cum sunt ferestrele si oglinzile; poate fi, de altfel, foarte util la curatarea mobilierului, a perdelelor, a chiuvetei sau zonei de gatit.

Taurus Rapidissimo Clean II

Nu este chiar simplu sa gasesti un aparat de curatat cu aburi cu un raport bun calitate-pret, insa acest produs multifunctional Taurus iti poate satisface asteptarile. Curata si dezinfecteaza o multitudine de suprafete, de la dificilele geamuri si oglinzi, la podele, gresie, faianta, covoare, draperii, mobilier.

...