0 voturi
25 hits
de (21.8k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cel mai bun aparat de curatat cu aburi de la Karcher?

cel mai bun aparat de curatat cu aburi de la Karcher

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Karcher SC 5 Iron Kit este cel mai bun aparat de curatat cu aburi de la Karcher

Daca-ti doresti cel mai bun aparat de curatat cu aburi Karcher, poti trece in revista caracteristicile acestui produs performant. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa adaugi apa in rezervorul cu un volum generos de 1, 5 l si poti curata complet orice suprafata: podele, gresie, faianta, covoare, geamuri si oglinzi, chiuveta, armaturi, zona de gatit. Nu doar ca indeparteaza murdaria, insa elimina orice microorganisme pe care un aspirator nu le-ar putea distruge si aceasta fara detergenti.

Karcher SC 2

Karcher SC2 este un aparat cu aburi accesibil in termeni de pret si eficient, cu o putere satisfacatoare de functionare de 1500 W. Umpli rezervorul cu o capacitate de 1 litru si esti gata sa cureti si dezinfectezi orice suprafata: podele, gresie, faianta, covoare, draperii, tapiterii, geamuri, oglinzi, zona de gatit. Aburul fierbinte permite eliminarea murdariei si a microbilor (inclusiv pete uscate) fara detergenti.

Karcher SC 1

Acest model poate fi cu usurinta recomandat ca un aparat de curatat cu aburi Karcher ieftin si bun, care indeparteaza complet murdaria, dezinfecteaza si lasa suprafata aproape uscata. Aburul este incalzit in doar 3 minute, iar puterea medie de 1200 W asigura o igienizare eficienta a locuintei cu minim de efort. Accesoriile incluse (duza podea, duza manuala cu husa de bumbac, perie rotunda, laveta microfibra) permit accesarea spatiilor inguste si curatarea diverselor suprafete din casa.

...