0 voturi
20 hits
de (21.8k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cel mai bun aparat de curatat cu aburi de la Vaporetto?

cel mai bun aparat de curatat cu aburi de la Vaporetto

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV 30 este cel mai bun aparat de curatat cu aburi de la Vaporetto

Cand ai introdus sintagma “cel mai bun aparat de curatat cu aburi Vaporetto” in motorul de cautare, cu siguranta ai dat peste acest produs. Secretul consta in puterea mare (2450 W), fapt care ofera un standard de curatenie foarte ridicat, intrucat dispozitivul va fi gata de folosit in doar 5 minute si-n capacitatea de colectare de 1,8 l, lucru care promite distrugerea oricarei urme de praf si acarieni, readucand aerul curat in casa.

Polti Vaporetto Diffusion

Nu oricine dispune de un buget generos, asa ca pentru cei cu buzunarul mai stramt exista acest aparat de curatat cu aburi Vaporetto ieftin si bun. Cu o putere totala de 1000 de W si o capacitate a rezervorului de 0,5 l, este ideal pentru igenizarea elementelor de mobilier, electroscasnicelor si elementelor sanitare din bucatarie, promitand un randament optim chiar si-n indepartarea petelor de mici dimensiuni.

Polti Vaporetto SV 100

Daca vrei un aparat de curatat cu aburi Vaporetto la un pret mic, usor si foarte simplu de utilizat, poti cumpara acest produs. In ciuda faptului ca are o putere de doar 800 de W si un rezervor cu o capacitate mica (0,5 l), dispozitivul promite rezultate bune in ceea ce priveste curatarea ecologica a casei, fiind gata de utilizat intr-un minut. Poate fi folosit atat pe parchet, cat si pe covoare si carpete, avand in vedere ca include o laveta din microfibre.

...