0 voturi
22 hits
de (21.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala

Care este cel mai bun cantar corporal?

cel mai bun cantar corporal

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Bosch PPW3301 este cel mai bun cantar corporal

Cantarul electronic de la Bosch are o platforma realizata din sticla rezistenta si un sistem de alimentare pe baza de baterii. Suprafata cantarului este acoperita cu un desen minimalist si atragator, iar dimensiunile sale foarte slim (300×300 mm si 19 mm inaltime) te vor face sa il consideri cel mai bun cantar electronic pentru baie.

Laica PS1058

Ca tipologie si tehnologie de masurare, produsul aici prezentat este unul digital, asigurand astfel o acuratete ridicata la analiza sarcinilor. Cifrele sunt prezentate cu precizie de o zecimala(100 g), asa ca si cea mai mica schimbare poate fi observata si interpretata. Greutatea ce va fi suportata(maxima) va fi de pana la 150 Kg, consituind un instrument util chiar si pentru persoanele mai corpolente, care doresc sa isi monitorizeze progresele in timp ce sustin o dieta sau se axeaza pe antrenament fizic.

Emos EV104

Un cantar corporal ieftin si bun pe cre ti-l propunem este modelul Emos EV104. In ciuda designului aparent simplu, piesa incorporeaza o tehnologie avansate cu senzori care permit afisarea nu numai a greutatii corporale ci si a procentelor de grasime si de apa din organism.

...