0 voturi
19 hits
de (21.8k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cel mai bun gratar electric?

cel mai bun gratar electric

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Tefal GC305012 este cel mai bun gratar electric

Probabil te-ai invatat deja sa auzi numai lucruri bune despre produsele companiei Tefal, asa ca n-o sa fii mirat sa observi ca acest dispozitiv a primit un scor excelent de la utilizatori si ca performantele pe care le garanteaza sunt demne de toata lauda. Aparatul are o putere de incalzire mare, cu cei 2000W oferiti, permitand prajirea feliilor de carne si a legumelor pe ambele parti simultan, datorita capacului cu placa termica activa, care ii confera o forma similara cu cea a unui sandwich maker.

Zelmer GE1000

Zelmer GE1000 este un gratar cu capac din sticla, perfect pentru terasa, balcon sau bucatarie. Suprafata de gatit este antiaderenta si este formata dintr-o plita si un gratar de tip grill. Ca si marime, spatiul de gatit propriu-zis este foarte amplu, unde poti gati foarte usor mese pentru tine si invitatii tai. Incorporeaza 5 trepte reglabile de temperatura, pentru a indeplini necesitatile aparte ale diferitelor alimente. Capacul de sticla va ajuta si el in acest proces, mentinand caldura in spatiul plitei. Temperatura poate fi reglata cu ajutorul unui termostat amplasat la intrarea cablului de alimentare in aparat, in lateralul gratarului.

Tefal OptiGrill+ GC712D

Prin acest aparat, Tefal se intrece pe sine – dovada impresiile unanim favorabile oferite de catre utlizatori. Tefal OptiGrill+ GC712D este o piesa cu placi performante din aluminiu turnat, acoperite cu un invelis antiaderent extrem de usor de curatat. Caldura va fi uniform degajata la coacere, iar mentenanta nu va impune probleme speciale.

...