0 voturi
19 hits
de (50.5k puncte) in categoria Ingrijire Personala

Care este cea mai buna masina de tuns pentru corp?

cea mai buna masina de tuns pentru corp

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Remington Groom Kit Plus PG6150 este cea mai buna masina de tuns pentru corp

Apreciem la acest dispozitiv adaptabilitatea, in functie de lungimea firelor de par ce trebuie sectionate, dar si posibilitatea de a ingriji atat zone de pe corp, cat si de pe fata. Kitul este format dintr-un trimmer principal de corp, accesorizat cu piepteni ficsi de diferite dimensiuni si cu un cap de taiere secundar liniar, conceput pentru a tunde parul facial(perciuni, nas, urechi).

Philips BG2036/32

BG2036/32 este un aparat de tuns corporal compact, oferit de celebrul producator Philips si conceput in forma unui aparat de ras putin mai mare si mai bine finisat. Acesta are lamele realizate din otel inoxidabil care incorporeaza un sistem de auto-ascutire, pentru rezultate excelente, de fiecare data. Corpul (manerul) aparatului este foarte ergonomic si usor de manipulat, iar capatul activ este multifunctional.

Braun MGK3020 6 in 1

Daca esti un tip pedant si iti place sa ai singur grija de tine, iti propunem acest tip de aparat de tuns pentru zona fetei si pentru par de la Braun. Accesoriile incluse te ajuta sa ai de fiecare data un look perfect fara prea multa bataie de cap.

...