0 voturi
21 hits
de (50.5k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cea mai buna masina de spalat ieftina cu uscator?

cea mai buna masina de spalat ieftina cu uscator

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Whirlpool WWDC 9716 este cea mai buna masina de spalat ieftina cu uscator

Este de inteles de ce consideram acest model Whirlpool drept cea mai buna masina de spalat cu uscator ieftina, recomandata pentru familiile in care se vor spala cantitati mari de rufe. Dispozitivul are o cuva incapatoare, cu o capacitate de spalare de 9Kg, in timp ce posibilitatile de uscare indica procesarea a 7Kg de articole vestimentare la un ciclu de functionare.

LG F1496AD3

LG iti propune sa cumperi o masina de spalat cu uscator ieftina si buna, caci acest model este foarte potrivit pentru cupluri sau chiar familii cu 3 membri, oferind o capacitate de spalare de 8Kg si una de uscare de 4kg. Tehnologia Direct Drive Inverter permite un control bun al vitezei de centrifugare(maxim 1400rpm), prin faptul ca motorul este atasat direct de tambur, reducand cantitatea de vibratii.

Hotpoint WDD 8640B EU

Aceasta piesa automata cu incarcare verticala lucreaza cu o viteza maxima de 1400rpm si ofera capacitati de spalare de pana la 8Kg, iar de uscare de 6Kg. Eliminarea particulelor de apa se face pe baza unor senzori, care evalueaza optim nivelul de umiditate reziduala din haine, oferind cea mai buna strategie de lucru.

...