0 voturi
19 hits
de (50.5k puncte) in categoria PC & Periferice

Care sunt cele mai bune carcase PC de gaming?

cele mai bune carcase PC de gaming

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Evolveo TNT SA05 Extreme Gaming este cea mai buna carcasa PC de gaming

Cele mai bune carcase PC de gaming iti vor atrage mereu atentia atat prin performantele ridicate pe care le ofera, cat si prin constructia si materialele folosite, iar Evolevo TNT SA05 Extreme Gaming nu pare sa faca exceptie de la aceasta regula.

Thermaltake Versa C22

O alta carcasa PC de gaming bine gandita, in asa fel incat sa-i ofere utilizatorului exact lucrurile de care are nevoie, si anume: flexibilitate si abilitatea de a adauga noi componente, este Thermaltake Versa C22. Poate fi folosita cu placi de baza in format ATX si dispune de 6 locase fixe interne (2 x 3.5”; 4 x 2.5”), de 7 pentru sloturi extensii, dar si de altele (2 x USB 2.0; 2 x USB 3.0; 2 x 3.5 jack), ce pot fi folosite ori de cate ori situatia o cere.

Segotep Blade

Iata o carcasa PC de gaming, la un pret bun, care se face remarcata prin designul deosebit, caci include pereti transparenti atat pe laterale, cat si in fata, respectiv in partea superioara a piesei, prin care vei putea observa lesne componentele calculatorului si admira jocul superb de lumini, rezultat al LED-ului incorporat.

...