0 voturi
25 hits
de (21.8k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cel mai bun espressor?

cel mai bun espressor

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Philips HD8652/59 este cel mai bun espressor de cafea

Daca toata familia bea cafea, devine deja cert ca modelul de fata s-ar potrivi excelent pe blatul din bucatarie. Este un dispozitiv semi-profesional, care achizitionat pentru utilizare casnica face adevarate minuni. Functioneaza in regim de lucru automat, incorporand o rasnita cu bavuri ceramice foarte durabila.

DeLonghi EC221.B

Conform spuselor utilizatorilor si numarului mare de persoane care l-au cumparat si il folosesc in continuare cu placere, acesta poate fi considerat cel mai rentabil espressor pentru uz casnic pe care il gasesti de achizitionat la un pret cat se poate de mic. Cu o putere de incalzire de 1100W, acest dispozitiv obtine o presiune maxima de 15bar si este complet manual, asigurand prepararea cafelei espresso conform metodei clasice.

Breville Prima Latte VCF046X-01

Cand vei vedea oferta pentru acest produs, iti vei spune ca ai gasit intr-adevar un espressor de cafea profesional la un pret bun. La cat de performant este, locul sau e intr-un bar sau o cafenea  discreta, mai ales pentru ca permite prepararea cafelei si a specialitatilor derivate din aceasta cu o versatilitate nemaipomenita.

...