0 voturi
26 hits
de (21.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala

Care este cel mai bun probiotic?

cel mai bun probiotic

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Zenyth ColonHelp Detox Forte este cel mai bun probiotic

Colon Help este un produs deja celebru in Romania si sub acest nume este lansata de fapt o gama intreaga de produse pentru tractul digestiv, cu formule si beneficii diverse. Aceasta este centrata pe calmarea tulburarilor digestive prin refacerea florei intestinale. Bacteriile benefice incluse in compozitie fac parte din 5 specii diferite (4 lactobacili si 1 bifidobacterie) si fiecare lingurita dozatoare include 3 miliarde de bacterii. Actiunea acestora este sinergica cu cea a inulinei, care le stimuleaza cresterea si dezvoltarea, asa incat sa ocupe spatiul si resursele disponibile pentru potentiali agenti patogeni.

Childlife Essentials Colostrum

Aceasta este o formula de probiotice pentru copii, ce reuneste ingrediente de top, avand drept scop final protectia anti-infectioasa si reglarea digestiva. Intr-o singura doza, copilul tau beneficiaza de colostru, bogat in factori imunitari si 3 tipuri de bacterii benefice pentru tractul sau digestiv, plus o doza de prebuotice. Colostrul este laptele din primele 2 zile dupa nastere si are o formula unica, incluzand factori imunitari puternici precum imunoglobuline, citokine, dar si elemente nutritive pentru cel mic – lactoferina, factori de crestere, vitaminele A si E.

Solgar Advanced Acidophilus Plus

Flaconul de probiotice Solgar Advanced Acidophilus Plus contine 60 de capsule vegetale, fiecare dintre ele cu 250 milioane microorganisme L. Acidophilus, care se gaseste cel mai frecvent in iaurt si 250 milioane B-lactis, care contribuie la stimularea sistemului imunitar si lupta impotriva intolerantei fata de lactoza.

...