0 voturi
24 hits
de (31k puncte) in categoria Casa & Gradina

Care este cel mai bun aparat de curatat cu presiune?

cel mai bun aparat de curatat cu presiune

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Karcher K5 Full Premium Full Control este cel mai bun aparat de curatat cu presiune

Cu o putere de 2100W (conectare continua la retea), o presiune de spalare de pana la 145 bar si cu un jet de 500l/ora, Karcher K5 Full Premium Full Control poate curata aproape orice suprafata: de la praful de pe mobilierul din gradina sau de pe masina ori bicicleta, pana la mizeria acumulata pe pardoseala, tigla, placi de beton, garduri si chiar covoare. Acopera o portiune de 40mp, si poti indeparta chiar si depunerile incapatanate (pete de ulei, excremente etc.), multumita temperaturii maxime atinse, de 40 de grade.

Karcher K 2 Compact

Cauti cel mai bun aparat de curatat cu presiune? Ei bine, atunci Karcher K 2 Compact se va dovedi a fi o reala supriza pentru tine. Compact si puternic, produsul se inscrie in categoria curatitoarelor electrice si ofera o presiune maxima de 110 bari, insumand o putere de 1400 de W, ceea ce inseamna ca este destinat uzului casnic, adica spalarii aleilor, masinii si ferestrelor.

Green Field G-S420-1800R

In cazul in care iti doresti o masina de spalat cu presiune, insa nu vrei una performanta, ci preferi ceva mai simplu, dar eficient, vei gasi util acest produs. Se bucura de dotari tehnice avantajoase, precum o putere de 1800W (alimentarea se face la reta, cu ajutorul unui cablu de 5 m), un debit de 6l/minut (420l/ora) si o presiune maxima atinsa de 130 bar.

...