0 voturi
29 hits
de (31k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cel mai bun aspirator robot?

cel mai bun aspirator robot

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Xiaomi Mi Robot Vacuum este cel mai bun aspirator robot

Acesta este un robot aspirator foarte performant care te va ajuta sa iti mentii casa curata fara sa depui nici un pic de efort. Il vei putea porni de la distanta, de pe telefonul mobil, dar vei putea si sa il opresti sau sa selectezi un mod specific de operare. Autonomia de 2.5 ore va fi suficienta pentru acoperirea suprafetei unei case de mari dimensiuni (250 de metri patrati) sau pentru insistarea pe o arie mai mica.

Ecovacs DEEBOT M88

Iata un aspirator robot care se va putea ocupa foarte eficient de tot procesul curateniei in locul tau. Il vei putea porni, seta si opri chiar si de la birou, utilizand aplicatia pentru telefonul mobil Ecovacs, asigurandu-te astfel ca atunci cand ajungi acasa te poti relaxa in voie.

Xiaomi Mi Roborock 2

Acest aspirator robot iti va oferi multiple facilitati care sa te ajute sa mentii confortul casei tale. Avand o automonie de doua ore si jumatate, el va putea sa acopere dintr-o singura incarcare o suprafata mare (de pana la 250 de metri patrati), pe care o va curata atat prin maturare si aspirare, cat si prin spalare si uscare (40-50 minute, timp alocat doar acestei functii).

...