0 voturi
40 hits
de (31k puncte) in categoria Sport

Care este cel mai bun troler de voiaj?

cel mai bun troler de voiaj

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Kring Salvador ABS este cel mai bun troler de voiaj

Deseori se intampla sa ai nevoie de un kit complet pentru calatorie, mai ales cand te intereseaza aceeasi calitate pentru bagajul de cala si cel de mana. Totodata, in eventualitatea in care calatoresti cu familia, un set de 3 valize de dimensiuni diferite s-ar putea sa fie un ajutor de nadejde, iar oferta Kring tocmai asta include: 3 piese realizate din materiale suficient de rezistente, beneficiind de un design simplu si elegant, usor de manevrat si transportat. Geamantanul mare are dimensiuni de 50 x 32 x 75 cm, conform paginii de comercializare; cu un volum calculat de 120 de litri, acesta iti ofera posibilitatea sa iei cu tine mai multe perechi de pantofi, haine si alte accesorii utile intr-o calatorie care poate dura si 10 zile.

Samsonite Illustro

Stim deja ca brandul Samsonite inspira incredere persoanelor care calatoresc frecvent sau pe distante extinse, asa ca ce alt mod de a oferi o solutie acestora, decat recomandand un troler din gama premium oferita de acest producator. Modelul Illustro va fi deopotriva potrivit pentru femei si barbati, fiind prevazut cu un compartiment principal incapator si avand dimensiuni de 40 x 20 x 55 cm si un volum de 37 de litri, mentionat pe pagina de comercializare. Conform site-ului oficial Samsonite pentru Romania, acest model este o valiza de cabina, deci avand o dimensiune maxima de 55 cm cu tot cu roti, va fi potrivit celor care calatoresc cu putin bagaj.

Samsonite Aeris

Atat designul, cat si pretul acestui geamantan compact de la Samsonite ne demonstreaza ca avem de-a face cu un model de lux. Cu o capacitate de 64.5 l, alaturi de dimensiuni de 68 cm in inaltime, 28 cm in adancime si 49 cm pentru latime, valiza demosntreaza ca este potrivita ca bagaj de cala in cazul utilizatorilor ce calatoresc pentru perioade scurte si medii de timp. Peretii realizati din polipropilena promit o protectie suplimentara a bunurilor transportate, insa sunt mai usor de deteriorat in eventualitatea in care volumul obiectelor nu este distribuit uniform in interior, iar trolerul ar putea fi manevrat neglijent.

...