0 voturi
36 hits
de (31k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cea mai buna masina de spalat vase?

cea mai buna masina de spalat vase

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Bosch SMS46GI05E este cea mai buna masina de spalat vase

Daca ai nevoie de o masina de spalat vase incapatoare, la dimensiuni standard (84.5 x 60 x 60 cm) pentru bucatarie, acest model elegant si ergonomic din inox, cu parte superioara detasabila, iti infrumuseteaza casa si te ajuta la curatarea si uscarea vaselor intr-un timp record.

Indesit DSR 57M19 A S

Spatiul limitat din bucatarie poate beneficia de un aparat de dimensiuni restranse pentru curatarea automata a vaselor, precum cel oferit de Indesit. Avand o capacitate de 10 seturi si doua cosuri, din care unul e reglabil pe inaltime, acesta e mai “subtire”, masurand 45 cm latime, 85 cm inaltime si 60 cm adancime, asa incat va incapea in locuri mai stramte, la nevoie.

Whirlpool ADP 522 IX

Pentru momentele cand nu vrei sa lasi vase nespalate de pe o zi pe alta, dar nu ai destule murdare pentru a porni masina, de ce sa nu alegi una cu functie de incarcare la jumatate? Pe langa acest program, modelul de fata prezinta altele 7, inclusiv spalare intensiva, optiune speciala pentru pahare sau silentioasa peste noapte si Bio/Eco pentru consum redus de resurse.

...