0 voturi
30 hits
de (31k puncte) in categoria Casa & Gradina

Care este cel mai bun fotoliu extensibil?

cel mai bun fotoliu extensibil

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Kring Nova este cel mai bun fotoliu extensibil

Daca-ti doresti un fotoliu extensibil la un pret bun, care sa imbine functionalitatea, confortul si stilul, iti putem recomanda acest model de la Kring Nova, cu un design modern si simplu, in linii drepte, in doua nuante armonioase de maro (spatarul si sezutul maro deschis spre crem, manerele si baza maroniu inchis).  Atat culoarea, cat si designul il recomanda ca fiind un fotoliu ce se integreaza intr-un living sau, de ce nu, intr-un birou modern, amenajat intr-un spirit clasic.

Wizmag Stefi

Acest fotoliu extensibil de la Wizmag este o piesa de mobilier cu un design clasic, cu forme rotunjite la spatar si manere, ce-ti ofera atat relaxare, cat si stil. Este o solutie perfecta daca vrei un fotoliu atractiv pentru living, care sa poata fi transformat rapid in pat suplimentar. Tapiteria este fabricata din material textil de calitate, tratat impotriva patarii (ceea ce inseamna ca fibrele nu absorb umezeala sau murdaria).

Wizmag Georgia

Acest model de la Wizmag poate fi recomandat ca unul dintre cele mai bune fotolii extensibile cu tapiterie din stofa rezistenta si fina, pentru un plus de confort. Cadrul este confectionat din lemn masiv, de esenta tare, ceea ce ii confera o rezistenta sporita, iar sistemul metalic de extensie permite desfacerea simpla si rapida, astfel ca vei avea oricand la dispozitie un pat in plus.

...