0 voturi
31 hits
de (31k puncte) in categoria Casa & Gradina

Care este cea mai buna motocositoare ieftina cu lama?

cea mai buna motocositoare ieftina cu lama

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Grillo AGT GF3 este cea mai buna motocositoare ieftina cu lama

Grillo AGT GF3 este o motocositoare cu lama cu motor in 4 timpi si cu o putere de 6.5 CP, detalii ce o fac potrivita si pentru curatarea unor suprafete mai intinse de 5 mii de metri patrati. Pornirea se realizeaza mecanic, cu sfoara. Combustibilul recomandat este benzina fara plumb, iar consumul este de 1.7 litri la ora. Rezervorul are o capacitate totala de 3.1 litri.

Bertolini AGT 140

Bertolini AGT 140 iese in evidenta datorita motorului puternic, in 4 timpi, de 5.5 CP, ce ofera un randament crescut si in cazul suprafetelor mai mari. Cutia de viteze, cu baie de ulei, asigura posibilitatea utilizarii in oricare din cele 7 viteze – 4 inainte si 3 in marsarier.

Ruris BASSI 999B MAX

Daca inca mai cauti o motocositoare cu lama ieftina si buna, Ruris BASSI 999B MAX poate fi o varianta demna de luat in seama, mai ales daca terenul pe care vrei sa il cureti are dimensiuni mai mari.  Cutia de viteze in 4 trepte si motorul puternic, de 6.5 CP asigura o functionare eficienta in zonele de deal si campie. Sistemul de aprindere este electronic, iar pornirea este manuala. Dispune de 4 viteze – 2 inainte si 2 inapoi, ideal pentru zone inclinate sau cu desis.

...