0 voturi
32 hits
de (21.8k puncte) in categoria Casa & Gradina

Care este cea mai buna masina de cusut?

cea mai buna masina de cusut

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Singer Initiale 2250 este cea mai buna masina de cusut

Singer Initiale 2250 este o masina de cusut la un pret bun si se afla in topul preferintelor utilizatorilor, datorita celor 9 programe de baza, si anume: 1 cusatura dreapta, in doua pozitii ale acului; 2 modele de surfilare, din care 1 elastic; 3 tipuri de cusatura invizibila, din care 1 elastic si 3 modele de broderie, ceea ce inseamna ca fie iti poti face propriile haine, fie le poti modifica dupa bunul plac pe cele deja cumparate.

Brother BN 27

Daca iti doresti o masina de cusut ieftina si una, modelul pe care ti-l sugeram este Brother BN 27. Este vorba despre un model electromecanic complex, care include un numar mare de optiuni de cusaturi combinate intr-un total de 27 de programe.

Minerva Next141D

Minerva Next141D este o masina de cusut ideala pentru persoanele incepatoare sau care se afla la un nivel intermediar, avand o bobinare usoara, realizata in 4 pasi (este inclus si un piciorus presor), si numeroase functii. Greutatea redusa o recomanda pentru utilizare casnica, insa nimic nu te opreste sa o utilizezi in propriul atelier, daca detii unul.

...