0 voturi
141 hits
de (21.8k puncte) in categoria Casa & Gradina

Care este cel mai bun parchet laminat?

cel mai bun parchet laminat

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Kronotex Amazone 10 mm Stejar Peterson este cel mai bun parchet laminat

In cazul in care cauti cel mai bun parchet laminat, probabil ca ar trebui sa arunci o privire la ceea ce iti pune la dispozitie Kronos prin intermediul acestui model. Discutam despre un produs ale carui placi au dimensiuni de 1380 x 157 mm, ceea ce iti permite sa creezi modele ample si sa obtii un efect special de spatiu supradimensionat in camerele in care il montezi.

Kaindl Natural Touch Hickory Valley

Iata un parchet laminat de 10 mm care asigura izolarea termica si fonica a oricarui spatiu de locuit sau birou, caci apartine clasei de trafic 32 (pentru trafic mediu). Producatorul recomanda amplasarea placilor peste un strat izolator, montarea in sine fiind simpla si rapida, datorita sistemului flotant click lock.

Egger Pro Cortina Oak White

In cazul in care doresti sa investesti intr-un produs de buna calitate, disponibil la un pret avantajos, acesta poate fi raspunsul potrivit pentru tine. Discutam despre un parchet pe care il recomandam in incaperile de orice dimensiuni, caci nuanta sa deschisa la culoare va largi spatiul si va diminua senzatia de ingramadeala din incaperile mici.

BaumannCaramel

Daca iti doresti un parchet laminat, la un pret bun, in culoarea caramel, cu o textura lucioasa si granulata, de lemn natural, acest model te poate multumi. Este un model simplu, intr-o nuanta calda, potrivita spatiilor moderne si clasice deopotriva, fiind confectionat din lemn natural slefuit.

...