0 voturi
116 hits
de (21.8k puncte) in categoria Casa & Gradina

Care este cea mai buna usa de intrare?

cea mai buna usa de intrare

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

XTRU 03 PVC este cea mai buna usa de intrare

Aceasta usa de intrare, ieftina si buna, cu cadru integrat, e realizata din PVC de culoare alba, cu finisaj mat, asa incat sa nu necesite intretinere speciala si frecventa, fiind de ajuns sa o stergi cu o carpa din cand in cand. Un model mai potrivit pentru case sau vile, apartine stilului contemporan, fiind prevazut cu un geam din termopan gros de 24 mm in forma de semi-cerc stilizat. Deschiderea se face in interior pe partea dreapta, dar se poate cere si deschidere pe stanga la comanda.

Doors Class RO02

Vazut de cumparatori drept una din cele mai bune usi de intrare pentru apartament, acest model modern, simplu, in culoare Wenge (maro inchis cu textura si imprimeu de lemn) prezinta siguranta superioara prin prisma celor doua puncte de inchidere cu cheie si a celui de siguranta. Are trei balamale rezistente, sudate, cu cheder incorporat in toc.

Aplast 6426238301377

Daca ai nevoie de o usa de intrare din PVC pentru casa, acest model in culori calde (stejar auriu), cu geamuri robuste, poate fi ceea ce cauti. Realizat in stil modern, in doua canate, cu o singura usa activa, cu deschidere interioara, pe dreapta, infrumuseteaza atat locuinte clasice, cat si pe cele cu aspect traditional.

...