0 voturi
314 hits
de (17.1k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cel mai bun dezumidificator de apartament?

cel mai bun dezumidificator de apartament

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Trotec TTK40E este cel mai bun dezumidificator de apartament

Brandul Trotec este cunoscut pe piata pentru electrocasnicele de calitate, specializate in climatizare si in rezolvarea problemelor ce tin de ambient. In acest caz, oferta este un dezumidificator cu o garantie de 5 ani, care va lucra cat se poate de eficient intr-un apartament de dimensiuni reduse sau intr-o garsoniera. Spunem asta deoarece lucreaza cu o capacitate de dezumidificare de maxim 14l/zi(debit aer 100 mc/h), asigurand un mediu sanatos in spatii de pana la 25 de metri patrati.

Star-Light DHM-2044W

Recomandat pentru apartamente mari, acest tip de dezumidificator are o capacitate mare de 20 de l pe zi, pentru a asigura un nivel oprim de umiditate in incapere, avand in plus si functia de ionizare ce ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar si a circulatiei sangvine.

Trotec TTK 24 E

Locuiesti intr-un apartament mare, iar umezeala isi face de cap, punandu-ti in pericol mobila si aspectul peretilor? Acest dispozitiv este potrivit pentru incaperi de pana la 15 mp, intrucat prezinta o capacitate de dezumidificare mare (10l/zi) si o putere de 250 de W. Din pacate, recipientul de stocare permite doar colectarea a 1,6 l de apa, ceea ce inseamna ca va trebui sa-l golesti des. Nu beneficiaza de higrostat, dar, in ceea ce priveste domeniul de functionare legat de umiditate, valorile sunt cuprinse intre 30% – 100%.

...