0 voturi
356 hits
de (17.1k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cel mai bun storcator de fructe si legume?

cel mai bun storcator de fructe si legume

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Kuvings B6000S este cel mai bun storcator de fructe si legume

Printre cele mai apreciate storcatoare de fructe se numara si Kuvings B600S, un model cu ax canelat, care iti ofera posibilitatea de a obtine un suc 100% omogen, prin presarea usoara a fructelor si chiar a legumelor tari, avand in vedere ca este echipat cu un motor de 240 de W. Cu alte cuvinte, prin stoarcerea lenta (60 rpm) a alimentelor intregi, te vei bucura de o bautura naturala, bogata in vitamine si enzime.

Bosch MES25G0

Bosch este un producator respectat, ce ofera produse de calitate pe piata electrocasnicelor, drept pentru care era si firesc sa creeze un model performant de storcator de fructe centrifugal. MES25G0 permite procesarea unor diverse tipuri de legume si fructe, intr-un timp scurt si cu minimum de efort din partea utilizatorului.

Star-Light SJB-150R

Poate ca nu te-ai fi asteptat sa gasesti un storcator cu melc la un pret atat de scazut sau pur si simplu te intereseaza doar modelele centrifugale, dar dupa ce ai sa vezi ratingul primit de acest dispozitv de la un numar impresionant de utilizatori, o sa scapi de dubii si incertitudini in legatura cu performantele sale. Este un aparat care incorporeaza un motor de 150W cu rotatie lenta, atingand doar 55 rpm, pentru a mentine temperaturile de stoarcere in limitele in care enzimele nu vor fi deteriorate sau distruse.

...