0 voturi
89 hits
de (17.1k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cea mai buna plita electrica?

cea mai buna plita electrica

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Beko HII64401AT este cea mai buna plita electrica

Beko HII64401AT face parte dintre cele mai bune plite electrice, iar acest lucru nu e de mirare, daca tinem cont de faptul ca este un model cu inductie, fapt care se traduce printr-o eficienta energetica ridicata (pana la 30% mai putin curent decat modelele obisnuite) si prin caldura care este propagata instantaneu, scurtand astfel timpii de gatire.

Hansa BHCI65123030

Daca ceea ce cauti este o plita electrica cu un design modern si elegant, care sa se potriveasca lesne in orice bucatarie, si care sa se curete cu usurinta, poti opta pentru Hansa BHCI65123030. Ei bine, aceasta este confectionata din sticla vitroceramica si se stie ca electrocasnicele aparute sub aceasta marca sunt fabricate fara utilizarea de arsneic sau metale grele, datorita procesului de productie dezvoltat si patentat de SCHOTT, fapt care reprezinta un alt plus. Pe scurt, sunt eco-friendly.

Samsung C21RJAN

Pentru cei care s-au hotarat sa achizitioneze un astfel de produs, care sa fie eficient si foarte calitativ, produsul oferit de catre cei de la Samsung, poate fi alegerea potrivita, deoarece are atributele ce il fac sa concureze pentru titlul de cea mai buna plita electrica disponibila pe piata. Este un model de tip incorporabil, cu 2 arzatoare, care datorita design-ului clasic aduce un plus de eleganta in ambientul bucatariei, dar si o serie de beneficii, meritandu-si astfel pe deplin investitia.

...