0 voturi
94 hits
de (50.5k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cel mai bun panou radiant cu infrarosu?

cel mai bun panou radiant cu infrarosu

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Ensa P750E este cel mai bun panou radiant cu infrarosu

Daca-ti doresti cel mai bun panou radiant cu infrarosu, caracteristicile acestui model Ensa te pot convinge. Cu o putere de 750 W, se bazeaza pe 2 cai de transfer de caldura. Foloseste deopotriva radiatiile infrarosu si convectia termica. Este recomandat pentru incaperi de pana in 15 mp – 37 mc. Am inlcus cifrele orientativ, caci aspectul depinde si de gradul de izolare a incaperii.

Electric Sun

Panoul radiant Electric Sun incalzeste corpurile din raza sa de actiune rapid si usor. Face asta prin intermediul radiatiilor infrarosii, la o distanta intre 3 si 6 m. Va oferi o temperatura uniforma, in timp scurt de la pornire (3-4 minute). Producatorul promite un randament de 98% si o durata de viata de peste 100.000 ore.

Seikon S180

Acest panou radiant, cu infrarosu, ieftin si bun, de la Seikon ofera toate avantajele implicate de incalzirea cu infrarosii. Permite montare simpla pe perete, caci include un sistem de prindere a radiatorului. Nu necesita revizii periodice. Va avea si costuri minime de intretinere. Nu elimina gaze si da dovada de durabilitate. Si nu in ultimul rand, efectele infrarosiilor sunt benefice asupra organismului.

...