0 voturi
121 hits
de (17.1k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cea mai buna lada frigorifica?

cea mai buna lada frigorifica

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Whirlpool WH2010A+E 6th Sense este cea mai buna lada frigorifica

Potentialii utilizatori care cauta un pret convenabil la un model frigorific de lada Whirlpool vor aprecia acest produs, comercializat cu un raport cost/calitate foarte bun. Dispozitivul face parte din categoria celor orizontale si combina tehnologie 6th Sense cu o performanta energetica de clasa A+, consumul anual ajungand la valoarea de numai 222.65 kWh/an.

Arctic O23+

Daca va intrebati care este cea mai buna lada frigorifica Arctic la un pret avantajos, ar fi bine sa analizati caracteristicile tehnice ale modelului O23+. Piesa face parte din categoria modelelor orizontale si poate fi considerata foarte economica din punct de vedere energetic, fiind plasata in categoria A+, cu un consum energetic anual de 237 kWh.

Gorenje FHE301W

Iata o lada Gorenje de capacitate medie care va constitui o achizitie buna pentru orice tip de gospodarie. Modelul este unul orizontal si se incadreaza in clasa A+ in ceea ce priveste economia energetica. Puteti verifica aceasta caracteristica si pe baza consumului anual, evaluat la 268kWh/an.

...