0 voturi
92 hits
de (17.1k puncte) in categoria Electrocasnice

Care este cel mai bun cuptor electric cu plita?

cel mai bun cuptor electric cu plita

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Trisa Multi Bake &Cook este cel mai bun cuptor electric cu plita

Atunci cand vrei sa-ti echipezi bucataria cu cel mai bun cuptor electric cu plita, alege acest produs. Este un model prevazut cu 2 plite electrice, grill si rotisor, astfel ca iti vei putea satisface pana si cele mai sofisticate gusturi in materie de retete, mai ales ca dispune si de 5 trepte de temperatura (100°C-250°C).

Orion OMK-530

Daca-ti place sa gatesti si vrei ca alimentele tale sa se coaca rapid si uniform, fa-ti cadou acest cuptor electric ieftin si bun. Este un model mini (48 x 32 x 30 cm), asa ca ii vei gasi cu usurinta un loc in care sa-l amplasezi, si are o capacitate de 30 de l, suficienta pentru cineva care locuieste singur.

Albatros A63BPRC2

Pentru o familie obisnuita, un cuptor electric cu plita de 65 de l este suficient pentru a putea realiza mai multe portii de mancare. Este cazul modelului Albatros A63BPRC2, care are o putere totala de incalzire de 3200 de W (2200 W – cuptor; 1000/700 W – plite)  si numara 4 trepte de temperatura ( max. 230°C), asa ca vei putea prepara tot felul de alimente, de la carnuri si pana la legume.

...