0 voturi
357 hits
de (17.1k puncte) in categoria Ingrijire Personala

Care sunt cele mai frumoase lentile de contact pentru femei?

cele mai frumoase lentile de contact

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Bausch & Lomb Pure Vision sunt cele mai frumoase lentile de contact pentru femei

Pentru cei care se declara interesati de niste variante cu purtare extinsa, recomandam aceasta oferta la cele mai bune lentile de contact Bausch & Lomb. Oferta include un set de 6 lentile permanente, a caror durata de purtare se extinde la 30 de zile. Asta inseamna ca ai la dispozitie trei luni intregi in care ti-ai luat de-o grija. Piesele sunt facute din hidrogel silicon si au un nivel de apa de numai 36%, ceea ce recomanda obligatoriu folosirea de picaturi pentru ochii uscati si consultarea prealabila a opiniei oftalmologului.

Alcon/Ciba Vision Air Optix Aqua

Potentialii cumparatori care au nevoie de lentile de contact pentru miopie la un pret bun vor sti cum sa aprecieze corespunzator aceasta oferta. Kitul incorporeaza 6 lentile facute din silicon hidrogel, realizate pentru purtare zilnica si care permit inlocuirea dupa 30 de zile de utilizare. Bineinteles, piesele sunt disponibile nu numai pentru miopie, ci si pentru corectia de hipermetropie, deoarece dipotriile care pot fi cumparate variaza intre -10.00 si +6.00.

Johnson & Johnson 1-Day ACUVUE MOIST

Aceste lentile de contact de la Johnson & Johnson sunt printre cele mai bune lentile de contact de unica folosinta. Pot fi folosite de catre cei cu miopie sau hipermetropie, avand o plaja de dioptrii cuprinsa intre +6 si -12. Cu acest tip de lentile, nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta curatarii, depozitarii sau lubrefierii, deoarece se arunca la sfarsitul zilei, iar dimineata te vei bucura de o pereche de lentile noi.

...