0 voturi
119 hits
de (21.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala

Care sunt cele mai bune centuri lombare?

cele mai bune centuri lombare

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Medhouse Distribution Ortopedica este cea mai buna centura lombara

Acest produs poate concura lesne la titlul de cea mai buna centura lombara pentru hernie de disc. Realizat din materiale de inalta calitate – 50% aeropren, 25% poliester, 5% latex, 15% bumbac, capron 5%, acesta ofera un confort sporit in utilizare, aeroprenul asigurand efectul de incalzire si vibromasaj, pentru atenuarea rapida a durerilor. In plus, impreuna cu cele doua atele de plastic asigura un suport excelent la nivelul coloanei vertebrale lombare, relaxand muschii si normalizand circulatia sangelui.

Beurer EM38

Beurer EM38 face parte dintre cele mai bune centuri lombare, avand in vedere ca functioneaza pe baza stimularii nervoase electrice transcutanate (TENS), deci ajuta la relaxarea spasmelor musculare si la cresterea circulatiei sangvine locale, oferind, in acelasi timp, rezultate excelente in recuperarea post-operatorie pentru a preveni tromboza venoasa.

Daga LM FX - 3781

Daga LM FX - 3781 este un pad incalzitor abdominal-lombar, care se bucura de un comutator ergonomic de operare, cu 3 niveluri de putere (100 W), aspect care-i permite sa distribuie temperatura in zonele dureroase, stimuland circulatia muschilor si ajutandu-te sa te relaxezi dupa o zi obositoare de munca. Il poti prinde pe corp cu ajutorul centurii incluse in pachet (56 x 28 cm).

...