Motocoasa pe benzina BC/BF 43 este usor de manevrat si te ajuta sa iti intretii curtea sau gradina pentru a te bucura pe deplin de un spatiu verde, curat si primitor. Motorul fabricat de MTD este alimentat cu amestec de benzina si ulei si lucreaza pe baza unui rezervor cu capacitatea de 1.2 l, furnizand o putere de 1.6 CP si 1.2 kW.

Hamul pentru sustinere ce se pozitioneaza pe umar face ca motocoasa BC/BF 43 sa fie rezistenta, usor de folosit si fara efort ridicat pe brate, distribuind in mod egal greutatea produsului de 7.5 kg.

Capul de taiere al motocoasei lucreaza pe baza functiei Tap and Go, ce implica alimentarea automata a tamburului cu fir de cosire, atunci cand capul motocoasei atinge solul si se deterioreaza firul. Mai exact, capul motocoasei este prevazut cu un buton in partea inferioara si cu o bobina dubla, pentru fiecare fir de taiere in parte. Atunci cand produsul se afla in miscare si prin atingerea solului firul este deteriorat, functia Autocut intervine si poate realimenta automat firele, fara a fi necesara oprirea lucrului, astfel incat sa poti utiliza in continuare motocoasa, in conditii optime.

Informatii suplimentare:

  • diametru de taiere cu fir – 42 cm;
  • diametru de taiere cu disc – 25.5 cm;
  • diametru fir de nylon – 2.4 mm;
  • pornire manuala (demaror cu recul);
  • capacitate cilindrica – 42.7 cmc.

Motocoasa pe benzina BC/BF 43 este insotita de urmatoarele accesorii: un cap taietor cu fir, un disc taietor si o curea pentru umar.

! Produsul se livreaza demontat si este insotit de un manual cu instructiuni de montaj.

Certificatul de garantie contine toate informatiile necesare despre modul de asigurare a garantiei, perioada de garantie si informatiile necesare pentru contactarea centrelor de service autorizate de producatori.

Specificatii tehnice

Brand
MTD
Garantie Persoana Fizica (luni)
24
Garantie Persoana Juridica (luni)
12
Ciclu de functionare motor
2T
Model
BC/BF43
Capacitate cilindrica (cmc)
43
Putere motor (kw)
1.2
Accesorii
cutit pentru iarba, cap cu fir si curea pentru umar
Tip pornire
Manuala (demaror cu recul)
Model motor
2 Timpi (amestec benzina si ulei)
0 CommentsClose Comments

Leave a comment

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id="517"]

We Promise Not to Send Spam:)