banner-agropro-1100d

bule-1100d-new-1

MOTOR:

A fost imbunatatit! Motor – Euro5

Echipata cu un motor extrem de puternic de 16 CP pe benzina, cu motocultorul AgroPro HS 1100D NEW puteti sa duceti la bun sfarsit toate activitatile pe care le intreprindeti. Este unul din cele mai puternice motoare existente din clasa sa, cu o asemenea motorizare veti finaliza sarcinile in timp record

Capota cu far:

Puteti lucra si pe timp de noapte datorita faroului puternic. Capota protejeaza motorul de pamantul aruncat de freze.

TRANSMISIE:

Motocultorul AgroPro HS 1100D NEW se bucura de o transmisie profesionala cu cardan si ambreiaj cu discuri in baie de ulei. Acest ansamblu mecanic este montat intr-o carcasa solida din fonta, toate acestea asigura o fiabilitate foarte mare cu costuri de intretinere minime.

bule-1100d-new-2
bule-1100d-new-3

MANEVRARE:

Este foarte usor si placut sa lucrati cu acest motocultor.

Maneta de transmisie cu protectie impotriva pornirii accidentale conform normei EN 709.

Manetele sunt durabile, fiind metalice, iar manerele sunt confortabile la utilizare pe termen indelungat.

Sunt compuse din cauciuc moale si au ca scop reducerea vibratiilor resimtite la nivelul membrelor.

GHIDON:

Datorita ghidonului reglabil pe inaltime si lateral, motocultorul AgroPro HS 1100D NEW poate lucra absolut orice tip de teren, indiferent de denivelarile solului.

bule-1100d-new-4
bule-1100d-new-5

UTILITATI:

Consideram ca trusa de scule nu ar trebui sa lipseasca.

Toate vehiculele si utilajele ar trebui sa aiba un loc special pentru depozitarea sculelor.

Motocultorul AgroPro HS 1100D NEW vine dotat cu o cutie de scule practica ce va permite depozitarea sculelor necesare lucrului si accesul la acestea imediat.

SENZOR ULEI:

Prin existenta senzorului de ulei, chiar nu mai trebuie sa va faceti griji daca uitati sa adaugati ulei sau nivelul acestuia este insuficient.

AgroPro HS 1100D NEW odata ce a sesizat ca nu are ulei, se va opri automat, astfel veti fi ferit de orice risc de avarie al motocultorului.

bule-1100d-new-6
bule-1100d-new-7v2

ROTI:

Manicotul se roteste 350 grade in jurul axului rotii. Acest lucru ajuta la intoarcerea in loc mai usoara. Aduce usurinta in manevrare, vireaza foarte usor stanga / dreapta. Manicotul actioneaza ca un diferential.

AgroPro HS 1100D NEW este prevazut cu unele din cele mai mari roti ce pot fi disponibile pe un motocultor, cu dimensiunea de 6.00×12 ce ofera tractiune excelenta si stabilitate in mers pe teren accidentat. Prin aceasta facilitate puteti tracta cu succes diverse accesorii, precum: cultivator, plug pentru bilonat, remorca, etc.

Cel mai puternic model din gama AgroPro, motocultorul AgroPro HS 1100D NEW este dotat cu un puternic motor de 16 CP benzina – poate lucra suprafete intinse de pana la 30000 de m2 cu un consum de aproximativ 2L la ora de functionare.

✔ Motorul este unul puternic de 16 CP benzina, este una dintre cele mai mari motorizari disponibile pe un motocultor.

✔ Motorul este unul in 4 timpi cu baie de ulei si sistem de ungere prin barbotare, fiind echipat cu senzor de nivel al uleiului care opreste motocultorul imediat ce detecteaza ca nivelul uleiului din motor este sub valoarea minima.

✔ Cutia de viteza cu pinioane – Aparatul are 3 viteze de mers ce face deplasarea prin diferite tipuri de teren mai usoara si mai eficienta:

Viteza 1 – se foloseste pentru lucrul cu accesoriile sau frezatul terenului greu;
Viteza 2 – se foloseste pentru frezatul rapit al pamantului;
Mersul inapoi – se foloseste pentru manevrabilitate si usurinta in exploatare.

✔ Transmisia este confectionata din fonta, fapt ce ofera motocultorului o rezistenta sporita.

✔ Sistemul de Pornit / Oprit (ON / OFF) – Ofera un avantaj de functionare la capacitati maxime ale motocultorului AgroPro, facand posibila oprirea motorului in orice moment, datorita pozitionarii butonului ON / OFF pe ghidonul aparatului.

✔ Motocultorul este prevazut cu roti cu anvelopa de cauciuc, cu profil agricol, dimensiune 6.00×12, fiind printre cele mai mari roti disponibile in aceasta clasa de motocultoare. Astfel motocultorul poate fi folosit cu succes la tractarea diverselor accesorii, cum ar fi : plugul pentru bilonat, prasitoare sau remorca.

✔ Freza este segmentabila, avand cutitele cu proprietate de autoascutire si fiind tratate termic. Frezele sunt dotate cu discuri pentru protectia plantelor.

✔ Motocultorul permite tractarea unei game variate de unelte. Acesta se monteaza in spatele motocultorului si se fixeaza cu ajutorul unui bolt, fara a fi necesare chei sau alte unelte.

SPECIFICATII TEHNICE MOTOCULTOR AGROPRO HS 1100D NEW:

 • Tip motor: OHV, 4 timpi , un piston , racire fortata cu aer;
 • Putere: 16 CP;
 • Sistem ungere motor: balbotaj;
 • Sistem pornire: demaror manual cu sfoara;
 • Sistem aprindere: bobina de inductie;
 • Carburant: benzina fara plumb;
 • Latime de lucru: 135 cm;
 • Roti mari: 6×12;
 • Filtru aer: burete si pahar decantor cu ulei. Intretinere deosebit de usoara , fara a fi nevoit sa schimabti filtre din hartie sau burete. Durata de viata a motorului creste considerabil;
 • Motor echipat cu senzor de ulei . Cu ajutorul acestui senzor evitati griparea motorului in cazul in care cantitatea de ulei nu este la nivel, sau in cazul in care depasiti o inclinatie a terenului de 25 grade;
 • Tip ulei motor: SAE 10W30;
 • Sistem transmisie: cutie de viteze cu pinioane;
 • Viteze: 2 inainte / 1 inapoi;
 • Carcasa transmisie: fonta;
 • Ghidon: reglabil;
 • Greutate: 120 kg.

Test-stampila-agro-Pro-x2

0 CommentsClose Comments

Leave a comment

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id="517"]

We Promise Not to Send Spam:)